Apartmani Bon Bons

Home

view:  full / summary

Apartmani Bon Bons

Posted by Maja on September 11, 2009 at 10:40 AM Comments comments (4)

Raspolazemo sa 5 apartmana i 2 sobe prve kategorije. Sve sobe su opremljene modernim namestsajem, savremenim kupatilima, kablovskom televizijom... Iz vecine apartmana imate divan pogled na Banju i planinu Rtanj.


Apartmani Bon Bons su na samo 5 minuta od centra grada, na 3 minuta od Novog Zavoda, blizu parka Cuka i nedaleko od Doma zdravlja.


Autentican enterijer i prijatan ambijent, objekat na 2 nivoa sa divnom prostranom tarasom za druzenje i uzivanje kreirani su sa namerom da pruze uzivanje svakom gostu.


Za sve informazije: 018 830 368 i 064 39 00 506

Adresa: Stevana Sremca 4, Sokobanja.

Sokobanja... Za Vecnu Mladost

Posted by Maja on August 29, 2009 at 3:27 PM Comments comments (0)

Na 400m nadmorske visine sa blagom klimom, povoljnim geografskim polozajem, obiljem lekovitih izvora, divnom prirodom svrstavaju Sokobanju medju najatraktivnijim turistickim destinacijama u Srbiji.


Prirodni lekoviti faktori su termomineralni izvori temperature 28-48 stepeni koji se koriste za kupanje i inhalacije, kao i umereno kontinentalna klima i visoka koncentracij kiseonika, ozona i negativnih jona u vazduhu i odsustvo aero zagadjenja. U Sokobanji se lece: 

- bronhijalna astma

- hronicni hepatitis

- psihoneuroze

- bolesti koze

- tuberkuloza

- ocne bolesti

- laksi oblici povecanog krvnog pritiska

- reumatizam i isijas

- stanja posle povreda

- anemija

- hronicna gin.oboljenja


Sokobanja je podjednako atraktivna tokom cele godine. Tokom leta postoji mogucnost kupanja na uredjenim kupalistima, na reci Moravici i Bovanskom jezeru, koje pruzaju i uslove za ribolov. Gosti Sokobanje imaju mogucnosti i za lov.  U Sokobanji se odrzavaju brojne spostske, kulturne i turisticke manifestacije. Jedan od vidova turizma je i rekreativni. Sokobanja je okruzena divnim izletistima i setackim stazama sa klupama za odmor. Redovni gosti banje su i nase mnoge poznate licnosti.


U blizini Sokobanje se nalazi i Banja Josanica sa svojim veoma lekovitim izvorima koji pomazu u lecenju:

- Hronicnog zapaljenja zeluca

- zucnih puteva

-dvanaestopalacnog creva

-oboljenja mokracnih kanala

-secerne bolesti

-zapaljenja bubrega

-peska i kamena u bubrezima.


Rss_feed